top of page

Kvalitetsbevidst tømrerfirma i København

Tømrermester Bjørnlund er dit foretrukne tømrerfirma i København. Som tømrer i København sætter vi en ære i at levere kvalitetshåndværk – hver gang! Vores team består af dygtige og dedikerede medarbejdere med stor erfaring og passion for tømrerfaget. Ledet af vores engagerede tømrermester, Thomas Bjørnlund, sikrer vi, at hvert projekt bliver udført med omhu og præcision.

 

Med adresse centralt på Østerbro er vi et tømrerfirma i København, der løser både små og store opgaver i hele Storkøbenhavn.

Ønsker at gøre op med fordommene om tømrerfirmaer

Som tømrerfirma i København ønsker vi at gøre op med de fordomme, der ofte knytter sig til tømrerfirmaer og branchen generelt. Derfor vægter vi gennemsigtig kommunikation, tilgængelighed og kundeservice lige så højt som kvaliteten af vores håndværk. Vi tror nemlig på, at et godt resultat bygger på tillid, åbenhed og en løbende dialog. Hos os er du altid opdateret og involveret i processen fra start til slut.

Kontakt Tømrermester Bjørnlund i dag

IMG_2081.jpeg

Vi tilbyder

Som tømrer i København tilbyder vi vores kunder en lang række ydelser inden for følgende områder

Snedkerarbejde

Herunder møbler, skillevægge, vinduer og specialopgaver etc.

Tømrerarbejde

Herunder byggeprojekter, træterrasser, vægge og lofter etc.

Totalrenovering

Herunder totalrenovering af lejligheder og huse.

Hovedentreprise

Herunder planlægning, koordinering, projektstyring og opgaveudførelse.

Brug for en tømrer i København? – Kontakt os i dag

Har du et byggeprojekt, som du ønsker at få ført ud i livet? Og ønsker du, at det skal udføres af et tømrerfirma med fokus på kvalitetshåndværk og sublim kundeservice?

Udfyld formularen her, og beskriv kort din opgave. Så tager vi fat i dig og får en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine projekter.
 

Tømrerfirma i København med fokus på trivsel og velvære

Vores ansatte er kernen i vores virksomhed. Uden deres faglige kompetencer og menneskelige egenskaber ville vi ikke kunne levere det produkt, vi ønsker, til vores kunder. Vi sætter stor pris på vores medarbejderes trivsel og arbejdsglæde og stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsatte og motiverede. Et godt arbejdsmiljø skaber nemlig de bedste resultater – både for vores medarbejdere og vores kunder.

Mød vores team her

kontaktos
Pic.jpg

Kontaktoplysninger

TØMRERMESTER BJØRNLUND

v/ Thomas Bjørnlund

Svendborggade 6 st. 

2100 København Ø 

Tel: +45 51898000

Email: Thomas@TM-B.dk

 

CVR nr: 42121266

  • Facebook
  • Instagram
Byg Garanti DI_small.png
bottom of page