top of page

Tømrerarbejde i København

Tømrermester Bjørnlund udfører professionel tømrerarbejde i København. Hvis du står og mangler en tømrer i København, er du landet det rigtige sted. Vi udfører professionelt tømrerarbejde og kan udføre alle former for tømreropgaver. 

Valg af tømrer til sit byggeprojekt har afgørende betydning for kvaliteten af det færdige projekt og oplevelsen af hele processen. Hos Tømrermester Bjørnlund arbejder vi kun med materialer i høj kvalitet og er altid i tæt dialog med vores kunder - både før tømrerrarbejdet påbegyndes, og imens det står på. 
 

Vil du have et tilbud på tømrerarbejde i København? Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om mulighederne for tømrerarbejde udført af Tømrermester Bjørnlund. 

Eksempler på tømrerarbejde i København og Storkøbenhavn 

✓  Træterrasse 
✓  Gulvarbejde 
✓  Vægge og lofter
✓  Kviste 
✓  Byggeprojekter 
✓  Udskiftning af døre og vinduer 
✓  Renoveringsopgaver 

IMG_2081.jpeg

Vi udfører små og store renoveringsopgaver - Kontakt os

Vi har erfaring fra mange forskellige byggeprojekter. Derfor lader vi os ikke begrænse, og det skal du heller ikke. Har du brug for en tømrer til hvilken som helst form for tømrerarbejde i København, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

Vores fokus er at imødekomme dine ønsker, så fortæl os endelig om dine drømme, så vil vi i tæt samarbejde med dig lægge en plan for tømreropgaven.

 

På den måde sikrer vi, at resultatet af tømrerarbejdet bliver præcis, som du ønsker det. Vi sætter en ære i at lytte til dine behov og ønsker. 

Vi glæder os til at udføre tømrerarbejde for dig

Service, kvalitet og løbende kommunikation med dig er kernen hos Tømrermester Bjørnlund. 

Mød os her

Læs mere om teamet

kontaktos
Pic.jpg

Hvorfor vælge Tømrermester Bjørnlund til dine tømreropgaver? 

Hos Tømrermester Bjørnlund er vi et dedikeret team, der ikke kun besidder de rette kompetencer til at levere tømrerarbejde i København af højeste kvalitet. Vi er også et team, der hver dag går på arbejde og elsker vores fag.
 

Hos Tømrermester Bjørnlund er vi et dedikeret team, der ikke kun besidder de rette kompetencer til at levere tømrerarbejde i København af højeste kvalitet. Vi er også et team, der hver dag går på arbejde og elsker vores fag.
 

Se billeder fra tidligere opgaver

Pic2.jpg

Kontaktoplysninger

TØMRERMESTER BJØRNLUND

v/ Thomas Bjørnlund

Svendborggade 6 st. 

2100 København Ø 

Tel: +45 51898000

Email: Thomas@TM-B.dk

 

CVR nr: 42121266

  • Facebook
  • Instagram
Byg Garanti DI_small.png
bottom of page