top of page

Snedkermøbler efter dine ønsker

Vores mission er at levere snedkermøbler af højeste kvalitet, tilpasset præcis dine ønsker og krav. Vi går op i at bruge de helt rigtige materialer af højeste kvalitet, som kan holde mange år frem. Hos Tømrermester Bjørnlund tilbyder vi at bygge og opsætte snedkermøbler, som ikke kun opfylder dine praktiske behov, men som også afspejler din personlige stil og smag.

Vores udvalg af snedker møbler: 

✓ Spisebord

✓ Reoler

✓ Radiatorskjulere

✓ Badeværelsesmøbler

✓ Garderobeskabe

✓ Køkkener

✓ Inventar

✓ Bænke

✓ Indbyggede sengeløsninger

✓ Specialinventar

✓ Og meget, meget mere


 

Skræddersyet design af snedkermøbler, der passer til dig

Det centrale i vores forretning er at lytte til dine behov og involvere dig i processen – vi tror nemlig på, at det giver det bedste resultat og den tryggeste oplevelse for dig. Fra koncept til færdigt produkt lytter vi derfor nøje til dine idéer og behov for at sikre, at du får netop det snedkermøbel, du drømmer om. Uanset om du har en klar vision eller blot en vag idé, arbejder vi tæt sammen med dig for at bringe dit projekt til live.

Vores store erfaring og ekspertise inden for snedkerhåndværk betyder, at vi kan finde en løsning, uanset hvilket snedkermøbel du ønsker.

IMG_2080.jpeg

Skal drømmen om et specialdesignet møbel realiseres?
Kontakt os i dag

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at realisere dine møbeldrømme!

 

Udfyld kontaktformularen, hvor du kort beskriver dine ønsker til snedkermøblet, så vender vi tilbage og sammen med dig finder vi den bedste løsning på, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er helt uforpligtende. 

Vi glæder os til at hjælpe dig

Hos Tømrermester Bjørnlund møder du dygtige og dedikerede medarbejdere, der glæder sig til at realisere din drøm om et specialdesignet snedkermøbel. 

Mød os her 

kontaktosh
Pic.jpg

Se tidligere projekter her 

Pic2.jpg

Kontaktoplysninger

TØMRERMESTER BJØRNLUND

v/ Thomas Bjørnlund

Svendborggade 6 st. 

2100 København Ø 

Tel: +45 51898000

Email: Thomas@TM-B.dk

 

CVR nr: 42121266

  • Facebook
  • Instagram
Byg Garanti DI_small.png
bottom of page